De Veiling
De veiling start op Donderdag 24 maart om 13:00. Op Zaterdag 26 maart om 20:00 worden de pony’s virtueel afgeslagen. Als er in de laatste tien minuten voor aangegeven sluitingstijd een bod wordt uitgebracht, wordt de sluitingstijd (steeds) met tien minuten verlengd. Tien minuten na het laatste bod wordt de veiling van de desbetreffende pony gesloten.

Gratis aanmelden
Om deel te kunnen nemen aan de online veiling, dient u zich te ”registreren” via onze website. Ga naar ”Mijn Account” op deze pagina kunt u registreren en uw persoonlijke gegevens invullen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail. U hoeft enkel uw e-mailadres te bevestigen en u kunt meebieden op u favoriete pony.

Inloggen
U kunt via ”Mijn account” inloggen in uw account. Vul uw e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord in. Vervolgens kunt u op uw favoriete pony meebieden, door op de knop ‘Plaats bod’ te klikken. Het biedschema geeft duidelijk aan in welk stadium de veiling zich bevindt. Een nieuw bod word automatisch getoond. Hoogste bieder: Als u de hoogste bieder bent, ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat u de hoogste bieder bent en de pony heeft gekocht.

Pony’s bekijken en rijden
Uiteraard is het mogelijk om uw favoriete pony(‘s) te bezichtigen en eventueel onder het zadel te proberen.
Neem contact op voor een afspraak: elitedressageponysales@gmail.com

Klinische rapporten van de pony’s en röntgenfoto’s
Klinische en/of röntgenologische rapporten zijn in te zien op de pagina van iedere pony.
Bent u geïnteresseerd in een van de pony’s dan kunt u per email de röntgen foto’s ook opvragen.

Biedstappen
€ 250,- per bod
€ 500,- per bod vanaf € 10.000,-

Afslagbedrag
Het afslagbedrag wordt verhoogd met 10% veilingkosten.

Betaling en ophalen/afleveren
Na afloop van de veiling ontvangt u een factuur voor de betaling. De betaling dient binnen 3 kalender dagen na afslag overgemaakt te worden op het bankrekeningnummer ten name van Stichting Elite Dressage Pony Sales. Na betaling dient de pony uiterlijk binnen 7 kalenderdagen opgehaald te worden, tenzij anders afgesproken met de organisatie van Stichting Elite Dressage Pony Sales.

Nazorg
Uiteraard bieden wij ook, indien nodig nazorg aan. Wij kunnen voor u transport regelen binnen Europa. Voor meer informatie en kosten kunt u contact opnemen. Catalogus nummer 06,08,09,en 10 kunnen gecastreerd worden afgeleverd. Vraag hierover naar de voorwaarden.

Ook goed om te weten
De veiling sluit geen verzekering af ten behoeve van de koper van de pony. Dit dienen de kopers zelf te regelen indien zij dit wensen.

Direct contact:
Bel gerust tel: 06-83943575

Lees ook de voorwaarden